Omnias lille klassiker som redder oss alle fra sult. Gjennom å bruke ovnen på en kokeplate kan både lasagne, omelett og annen ovnsmat lages. Dessuten går det utmerket å bake i den. Tenk dere duften av nybakt eplekake med utsikt over en vakker sjø.
Hemmeligheten er at hullet i midten - samt ett i lokket -gir både over- og undervarme.
Omnia miniovn er en velprøvd konstruksjon i tre deler. Spesialdesignet sukkerbrødform med hull i midten. Den står på et skålformet underrede av rustfritt stål som også har et hull i midten. Skålformen leder varmluft langs bakeformens underside og gir undervarme. Hull i underrede og bakeform gjør at varmen går opp, treffer lokket og gir overvarme. Lokket har ventilasjonshull.
Ovnen er laget i aluminium og veier kun 500gram.
Omkrets 25cm
Total høyde 14,4 cm.
Volum ca 2 liter.
Silikonform, ovnsrist og en praktisk kokebok finnes å kjøpe under tilbehør.
Silikonformen anbefales varmt!
Oppskrifter
Små svamppajer med fetaost [PDF] »
Scones med trattkantareller og Västerbottenost [PDF] »
Japansk fisk Doria med ostronskivling [PDF] »